Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El JH la Llagosta perd contra el Barberà al darrer sospir

Fotografia: JH la Llagosta.
Fotografia: JH la Llagosta.

El primer equip masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre contra el Barberà al darrer sospir. Els llagostencs van encaixar la quarta derrota de la temporada amb el resultat ajustat de 25 a 26 el dissabte al poliesportiu Antonio García Robledo.

El conjunt de Xavier Canalejas es va mostrar amb confiança d’endur-se la victòria però al tram final el partit es va decantar per l’equip rival. Tot i això, el Joventut Handbol va arribar amb un resultat ajustat amb opcions de victòria o empat però no va ser possible.

Els llagostencs segueixen al penúltim lloc amb 1 punt després de cinc jornades disputades. El següent rival del Joventut serà a la pista del Fornells, que ocupa l’antepenúltim amb 2 punts.

Pel que fa el filial masculí, va guanyar a la pista de l’Handbol Parets B per 21 a 22. Els llagostencs van sumar una victòria important contra un equip que fins aleshores no havia perdut cap partit. De fet, part de l’equip llagostenc la temporada passada formava part del conjunt paretà. Els llagostencs pugen fins al cinquè lloc amb 6 punts. La propera jornada reben la visita del Súria B el diumenge al poliesportiu Antonio García Robledo a les 18 h.

En femení, el primer equip del JH la Llagosta suma els partits per derrotes. La darrera va ser el diumenge a la pista del Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat per 24 a 22. Les llagostenques són penúltimes de la Primera Catalana, al grup C, i aquest diumenge reben el Vic al poliesportiu Antonio García Robledo a les 13 h. Les osonenques estan a la zona mitjana de la classificació amb 2 victòries i 3 derrotes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies