Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

L’Ajuntament farà uns tallers a l’Escola Joan Maragall per prevenir la violència de gènere

L’Ajuntament de la Llagosta, amb el suport de la Diputació de Barcelona i mitjançant l’associació Candela, desenvoluparà aquest trimestre un cicle d’activitats a l’Escola Joan Maragall per prevenir la violència de gènere. L’objectiu és fomentar la coeducació com a estratègia de prevenció.

Les activitats estan dirigides al professorat i als infants de 4t i 6è curs de Primària. Pel que fa als professionals de l’educació, els tallers previstos incidiran en la revisió de la tasca educativa i la responsabilitat de ser referents, així com en les relacions entre família i escola.

Amb l’alumnat es faran tallers per tractar la dicotomia masculí-femení, els rols de gènere, els jocs, la coresponsabilitat i les tasques de cura, la relació entre iguals a l’escola i la resolució de conflictes sense violència, com aspectes imprescindibles de l’educació emocional i afectiva dels infants.

Les activitats es desenvoluparan els dies 3, 4, 10 i 11 de novembre i el 2 de desembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies