Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Concentració en suport a Mas, Rigau i Ortega a la Llagosta

Més d’una trentena de persones s’han manifestat a la plaça d’Antoni Baqué aquest dimarts a la tarda en suport als tres imputats pel 9-N: el president de la Generalitat de Catalunya en funcions, Artur Mas; la consellera d’Ensenyament en funcions, Irene Rigau, i a l’exvicepresidenta, Joana Ortega. Tant Rigau com Ortega van declarar el dimarts al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya amb relació a la consulta del 9-N de 2014, i Mas ho farà aquest dijous.

L’acte va començar a la Llagosta a les 19.30 h, davant de l’edifici de l’Ajuntament de la Llagosta, com també en altres municipis catalans. Durant gairebé 20 minuts, la trentena de persones van donar suport als tres imputats. Entre les persones assistents hi havia regidors d’ICV-EUiA, ERC i CDC (membre de l’equip de govern local). Pel que fa els grups del PSC, C’s i PP no van prendre part en l’acte. La manifestació va acabar amb unes paraules de la regidora de CDC, Mireia Egea, i amb el cant d’Els Segadors.

La mobilització respon a la convocatòria realitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis. Els promotors d’aquesta acció van convocar concentracions a les portes dels ajuntaments catalans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies