Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Concentració a la plaça d’Antoni Baqué en suport als imputats pel 9-N

La plaça d’Antoni Baqué acollirà aquesta tarda una concentració en suport als imputats pel 9-N. La mobilització respon a la convocatòria realitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis.

Els promotors d’aquesta acció han convocat concentracions a les portes de tots els ajuntaments de Catalunya a les 19.30 h.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. Potser l’espai pensat per a la noticia, no ha permés explicar el per què del recolzament a tres persones imputades que van posar les urnes, perquè tots els catalans puguessim ser consultats democràticament. Més que res, ho matitzo, perquè el detall és important, i ometre-ho pot induir a lectures errònies.

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies