Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

La deixalleria estarà tancada aquest diumenge

La deixalleria de la Llagosta estarà tancada aquest diumenge. L’empresa que gestiona aquest servei, SAVOSA, ha pres aquesta mesura per poder garantir el dret de vot als seus operaris i operàries als comicis catalans. Cap deixalleria comarcal estarà oberta aquest dia.

En anteriors eleccions les deixalleries estaven inicialment obertes al públic, ja que no es pot preguntar legalment als treballadors si anirien o no a votar. A la pràctica qui no anava a votar obria la deixalleria amb normalitat i els treballadors que volien exercir el seu dret posaven un cartell i disposaven de les 4 hores per fer efectiu el seu dret de vot, i per tant, els usuaris no sabien si es trobarien amb la deixalleria oberta o tancada.

Des de SAVOSA han considerat que s’ha detenir un criteri general sobre l’horari d’obertura de les deixalleries els diumenges d’eleccions i, per això, ha pres la decisió de tancar les deixalleries comarcals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies