Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

L’Escola d’Adults ja ha iniciat les classes del curs 2015-2016

Foto: Facebook del CFA la Llagosta
Foto: Facebook del CFA la Llagosta

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta estarà a ple rendiment aquesta setmana. El curs es va iniciar la setmana passada amb els grups de Cicles Formatius i els d’accés a la universitat i, progressivament, s’han anant incorporant la resta de cursos.

Hores d’ara, 550 alumnes s’han matriculat a algun dels cursos que ofereix el centre. Aquest nombre es podria incrementar durant els propers dies, ja que l’escola mantindrà oberta la matriculació fins a la primera setmana d’octubre.

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta ofereix el Graduat d’Educació Secundària, els cursos per fer les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i majors de 45 anys i per fer les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior.

El centre també imparteix cursos d’informàtica, de català i castellà per a estrangers, de llengua catalana inicial i primer nivell, i els tallers d’anglès i francès inicial i de primer nivell. Aquests darrers cursos de llengua es veuran reforçats, ja que el centre ha pogut incorpora un nou professor expert en aquestes matèries.

Les persones interessades en fer algun d’aquests cursos poden adreçar-se a l’escola, situada al número 28 del carrer de l’Estació, de dilluns a divendres, de 10 a 12 h, i de 16 a 18 h.
L’Escola d’Adults de la Llagosta celebrarà el proper 1 d’octubre, a les 18.30 h, l’acte d’inauguració oficial del curs. Enguany, a més de la presentació del professorat, de l ‘oferta educativa i del calendari d’activitats, l’esdeveniment comptarà amb l’actuació de l’Escola Municipal de Música. L’acte es farà al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies