Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Ràdio la Llagosta inicia la programació de la nova temporada

Ràdio la Llagosta emissora municipal inicia avui la programació de la temporada 2015-2016. Les principals novetats és la recuperació dels butlletins informatius i el canvi d’horari dels radioserveis.

Des d’avui, els Serveis Informatius de la Ràdio tornem a oferir butlletins a les hores en punt, al matí, des de les 9 h fins a les 13 h, i a la tarda de 17 a 19 h. La informació local continuarà present amb les tres edicions de Contrapunt, a les 13.30 h, a les 20 h i a les 24 h.

L’altre cita amb la informació d’agenda i serveis passarà a emetre’s als dos quarts. L’audiència de Ràdio la Llagosta podrà estar al dia dels actes que s’organitzen a la nostra població al matí, de 8.30 a 12.30 h,  a les tardes, de 14.30 a 19.30 h (excepte a les 15.30 i les 16.30 h), i a la nit, a les 23.30 h.

La informació esportiva de la Llagosta continuarà arribant puntualment els dilluns i els divendres, a 20.30 h amb La Jugada.

De dilluns a divendres, la música de tots els temps serà la protagonista novament amb 100 éxitos de siempre. El programa s’emet de 15 a 17 h i es repeteix a les nits, de 22 a 24 h.

La programació de la Ràdio es complementa amb els espais vespertins que realitzen els nostres col·laboradors i col·laboradores. El dilluns és temps de Jazz FM, els dimarts arriben Culturagenda i El Club del Country, els dimecres és el torn d’Escoita Galiza, els dijous el dediquem a la música electrònica amb VIPS i els divendres podrem sentir El lado oscuro, un programa cultural-divulgatiu.

Els caps de setmana mantindrà un dels programes més veterans de la Ràdio, La veu sardanista. L’Agrupació Sardanista de la Llagosta continuarà promovent la dansa catalana els diumenges, de 10 a 12. Els dissabtes al migdia es mantindrà en antena Pagesos de ciutat, i, a les 22 h, arribaran les m úsiques de tot el món, amb Demesenllà.

Els diumenges també podrem tornar a escoltar El lado oscuro, Jazz FM i El club del Country.

Publicitat

Publicitat

Més notícies