Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Creix el nombre de llocs de treball i d’empreses a la Llagosta durant el segon trimestre de l’any

Malgrat l’augment del nombre d’aturats el mes passat, els llocs de treball i les empreses localitzades a la Llagosta segueixen creixent durant el segon trimestre de l’any, segons les dades publicades per L’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Els tres components de l’estructura productiva (assalariats, autònoms i empreses) s’han incrementat considerablement respecte el mateix període de l’any anterior.

Pel que fa als llocs de treball, l’augment és de 137 persones assalariades i tres en règim d’autònoms. Actualment, hi ha 3.064 llocs de feina.

El nombré d’empreses amb seu a la Llagosta també ha crescut. La diferència interanual és de 14 centres de cotització més . En total, ara n’hi ha 337.

Al Vallès Oriental, el creixement interanual durant el segon trimestre ha estat similar al de la Llagosta amb un augment del 6,2% en el nombre d’assalariats, un 1,5% en el dels autònoms i un 2,8% en el de les empreses.

Publicitat

Publicitat

Més notícies