Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Catalunya Sí que es Pot celebra demà un acte de campanya a la Llagosta

Catalunya Sí que es Pot celebrarà demà un acte de campanya a la Llagosta. La trobada tindrà lloc a la plaça d’Antoni Baqué a partir de les 19 h i comptarà amb la participació de Josep Vendrell, candidat de Catalunya Sí que es Pot i diputat al Parlament d’Iniciativa per Catalunya Verds, Mari Carmen Moya, membre d’Esquerra Unida i Alternativa i regidora de Canviem Mollet, i Miquel Benítez, membre de la comissió d’estratègia de Podem.

A l’acte, els ponents parlaran dels drets socials i de les mesures de rescat ciutadanes que defensa la coalició d’esquerres, formada per Podem, ICV, EUiA i Equo. Després de la seva intervenció, s’obrirà un torn de paraula perquè tothom qui ho vulgui pugui participar.

D’altra banda, Catalunya Sí que es Pot organitzarà un altre acte de campanya a la Llagosta dimarts que ve. En aquesta ocasió, la Plaça d’Antoni Baqué acollirà a les 17 h una trobada ciutadana amb Albano Dante, número 1 de Podem i candidat de Catalunya Sí que es Pot, i Alberto Garzón, diputat d’Izquierda Unida al Congrés.

Publicitat

Publicitat

Més notícies