Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

Torna a estar operatiu el Punt d’Autoservei que el SOC té a la Llagosta

20150901_131916_resizedJa torna a funcionar el Punt d’Autoservei del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que hi ha al costat de la recepció de l’Edifici Administratiu de l’Ajuntament, al passeig del Pintor Sert. La màquina no ha estat operativa durant uns cinc mesos, però ja s’ha pogut solucionar el problema que impedia el seu correcte funcionament.

Aquest aparell permet als veïns fer diverses gestions amb el Servei d’Ocupació de Catalunya sense haver de desplaçar-se fora del nostre municipi. Una de les accions més realitzades és la renovació de la demanda d’ocupació que fan els aturats. També s’hi poden obtenir diversos certificats.

El Punt d’Autoservei torna a funcionar correctament des d’ahir. Els veïns s’hi poden adreçar per utilitzar aquest servei de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies