Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

El quart Ral·li Fotogràfic de la Festa Major de la Llagosta se celebrarà l’11 de setembre

El Foto-Club la Llagosta i la Colla Gegantera de la Llagosta recuperen aquest any la celebració del Ral·li fotogràfic de Festa Major, que arriba a la seva quarta edició. L’activitat tindrà lloc l’11 de setembre.

Els interessats es poden inscriure des d’avui i fins al 10 de setembre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania dimarts i dijous de 16 a 20 hores o al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí de dilluns a divendres de 16 a 20 hores. El mateix dia del ral·li també es pot formalitzar la inscripció a l’Ajuntament de 9.30 a 10 hores. També es pot fer al correu llagosta@gegants.cat.

El nombre màxim de participants serà de 60. Els dos temes del ral·li són la Diada i la Festa Major de la Llagosta, per una banda, i els gegants i capgrossos de la Llagosta, per l’altra. Per a cada tema, hi haurà tres premis de 50 euros cadascun. Una de les fotografies guanyadores del tema Gegants i capgrossos serà la imatge del cartell de la setena Trobada Gegantera de la Llagosta.

El veredicte del jurat i el lliurament de premis tindran lloc el 18 de setembre a partir de les set de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament. El jurat estarà format per representants del Foto-Club la Llagosta i de la Colla Gegantera de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies