Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Saltats i Volats volen sumar nous membres a les seves colles

saltats volatsLes colles de Saltats i Volats han iniciat sengles campanyes per sumar nous socis i simpatitzants de cara a la Festa Major. Totes dues colles volen aconseguir el màxim nombre de membres per afrontar les proves de l’Engreskada.

Tothom qui vulgui participar amb Saltats o Volats poden posar-se en contacte amb les colles a través dels correus electrònics saltats.engrescada@gmail.com o volats.engrescada@gmail.com. Totes dues colles també fan servir els seus perfils de Facebook per captar nous membres. Saltats i Volats publiquen sobretot imatges impactants, curioses o de personatges i llocs emblemàtics per cridar l’atenció.

Totes dues colles ja estan preparant les activitats de l’Engreskada i, fins i tot, alguna prèvia a la Festa Major. Tot i aixì, cap de les dues colles ha volgut avançar en què consistiran. Els Volats ja fa uns dies que tenen en marxa una iniciativa a Facebook per promoure’s a la xarxa. La colla convida a tots els seus membres i simpatitzants a penjar una fotografia des del lloc on passin les vacances amb algun element identificatiu de Volats. Per la seva part,  els Saltats estan treballant ara de valent per poder organitzar alguna activitat abans de marxar de vacances.

Publicitat

Publicitat

Més notícies