Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El Casal d’Estiu Multiesportiu se celebrarà del 31 d’agost al 10 de setembre

El Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure organitzarà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, del 31 d’agost al 10 de setembre un casal d’estiu multiesportiu. L’activitat, adreçada a participants de 5 a 14 anys, forma part del programa d’actes de l’estiu 2015 que ha preparat l’Ajuntament amb el suport de diverses entitats.

Els pares interessats poden inscriure els seus fills a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 27 d’agost. De moment, ja s’han formalitzat una vintena d’inscripcions.

El Casal d’Estiu Multiesportiu es desenvoluparà de 9 a 13.30 hores. A més, hi haurà una hora d’acollida, de 8 a 9. El preu és de 20 euros i de 23 amb acollida. Els alumnes de les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta pagaran 18 euros. En el cas d’acollida, 21. Hi ha descomptes també per germans inscrits.

La major part de les activitats es desenvoluparan al Poliesportiu Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. També es realitzaran excursions i sortides a la piscina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies