Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

Els Volats entreguen a l’Hospital Sant Joan de Déu els diners recaptats en la campanya solidària

Membres de la colla dels Volats han entregat aquest matí a l’Hospital Sant Joan de Déu el xec amb l’import aconseguit durant la campanya solidària que l’entitat va endegar aquest any.

En total, i gràcies a diverses accions com la passada Zumba Solidària i a les donacions de desenes de veïns, els Volats han recollit 6.839, 26 euros, que es destinaran a la recerca del càncer infantil i a la posada en marxa de l’Hospital de Dia del centre maternoinfantil de l’Hospital Sant Joan de Déu, un espai específic del centre on els infants poden rebre tractament sense separar-se del seu entorn familiar i sense necessitat de quedar-s’hi a dormir.

Durant l’entrega, els membres de la colla han pogut visitar les instal·lacions de l’Hospital de Dia, així com el laboratori de l’Obra Social. A més, l’entitat ha estat reconeguda com un dels patrocinadors oficials del nou equipament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies