Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Es posa en marxa la pàgina web de les Escoles d’Iniciació Esportiva

Les Escoles d’Iniciació Esportiva (EIE) de la Llagosta, organitzades pel Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure i l’Ajuntament de la Llagosta, ha posat en marxa una pàgina web amb l’adreça: www.eielallagosta.cat. El nou portal digital fa setmanes que funciona i neix amb l’objectiu de millorar la informació de les activitats de les Escoles d’Iniciació Esportiva.

La pàgina web està estructurada en set seccions: Qui som, handbol, futbol sala, bàsquet, iniciació a l’esport, esport adaptat i classificació i resultats. A més, es pengen notícies amb imatges sobre les diverses activitats, cròniques i enllaços d’interès. La pàgina web també està enllaçada amb el twitter de l’EIE.

Publicitat

Publicitat

Més notícies