Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Podemos demana a l’Ajuntament que garanteixi l’alimentació als infants en perill de malnutrició

El Círculo Podemos la Llagosta ha sol·licitat a l’Ajuntament de la nostra localitat que prengui mesures per assegurar que cap infant es quedi sense menjar durant el període estival. Podemos recorda que durant el curs hi ha infants que tenen garantides unes necessitats nutricionals bàsiques gràcies a les beques menjador.
Durant les vacances d’estiu, els menjadors escolars estan tancats i, segons Podemos, això pot provocar que nois i noies de famílies amb greus dificultats econòmiques puguin patir desnutrició. Podemos la Llagosta demana a l’Ajuntament que habiliti els mitjans necessaris per evitar que això passi. El secretari general de Podemos a la Llagosta, Manolo López, ha demanat que “l’Ajuntament consideri als infants que estan en perill de malnutrició i se’ls ajudi per a que continuïn menjant surant l’estiu”.

Podemos reconeix que la seva petició arriba una mica tard, ja que les vacances escolars ja s’han iniciat, però confia que el Consistori actuï el més aviat possible.

Publicitat

Publicitat

Més notícies