Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia fitxa la portera Leticia Illa per reforçar el primer equip

El Club Deportivo la Concòrdia ha fitxat la portera Leticia IIla per reforçar el primer equip de l’entitat. Illa, que té 23 anys i és de Santa Maria de Martorelles, es va formar a la base del Martorelles i els set darrers anys ha militat al Teià Futbol 5, club amb el qual ha jugat diverses temporades a la Divisió d’Honor Catalana.

La nova portera del sènior de la Concòrdia ha estat convocada amb la selecció catalana des de la sub-13 fins a la sub-21. Amb la incorporació de Leticia Illa, la coordinació tècnica del club llagostenc dóna pràcticament per tancada la plantilla, que estarà formada per tretze jugadores. L’equip gaudirà d’uns dies de vacances abans d’iniciar la pretemporada a principis d’agost.

Publicitat

Publicitat

Més notícies