Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Una vuitantena d’infants de les EIE recullen el diploma de final de temporada

Més d’una vuitantena d’infants de les Escoles d’Iniciació Esportiva (EIE) de la Llagosta van recollir el diploma de final de temporada a la festa de final de temporada. L’acte de cloenda de les EIE, que organitzen el Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure i l’Ajuntament de la Llagosta, va tenir lloc el divendres passat al CEM El Turó.

cloendaLa jornada va ser festiva amb una primera part amb jocs lúdics i bany a la piscina municipal. A partir de les 19 h es van presentar tots els equips de la base de les EIE i, tot seguit, es van lliurar un per un els diplomes dels esportistes. A l’acte de lliurament hi havia el llagostenc, Antonio García Robledo i també, l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i els regidors de l’Ajuntament de la Llagosta, Fran Ruiz i Jordi Jiménez. A l’acte també estava previst l’assistència del jugador llagostenc, Javier Alonso, però no va poder ser-hi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies