Una vuitantena d’infants de les EIE recullen el diploma de final de temporada

0
152

Més d’una vuitantena d’infants de les Escoles d’Iniciació Esportiva (EIE) de la Llagosta van recollir el diploma de final de temporada a la festa de final de temporada. L’acte de cloenda de les EIE, que organitzen el Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure i l’Ajuntament de la Llagosta, va tenir lloc el divendres passat al CEM El Turó.

cloendaLa jornada va ser festiva amb una primera part amb jocs lúdics i bany a la piscina municipal. A partir de les 19 h es van presentar tots els equips de la base de les EIE i, tot seguit, es van lliurar un per un els diplomes dels esportistes. A l’acte de lliurament hi havia el llagostenc, Antonio García Robledo i també, l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i els regidors de l’Ajuntament de la Llagosta, Fran Ruiz i Jordi Jiménez. A l’acte també estava previst l’assistència del jugador llagostenc, Javier Alonso, però no va poder ser-hi.

Publicitat