Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Tres gossos han trobat casa gràcies a la 3a Fira d’adopcions d’animals abandonats

Tres famílies van decidir emportar-se un gos a casa a fa Fira d’adopcions d’animals abandonats que es va celebrar ahir a la Llagosta. Això suposa un terç dels gossos trobats a la nostra localitat acollits a les instal·lacions de Help Guau.

L’Ajuntament de la Llagosta i l’entitat que es dedica a recollir i cuidar animals abandonats van organitzar ahir la tercera edició d’aquesta fira. Durant tot el matí, el Parc Popular va ser l’escenari de diverses activitats relacionades amb els gossos, com ara exhibicions d’agility, la mostra dels nou gossos que hi havia per adoptar o activitats per a infants, entre d’altres.

Els organitzadors s’han mostrat molt contens amb el nivell d’adopcions, ja que l’any passat se’n va aconseguir una. La coordinadora d’adopcions de Help Guau, Marina Travesa, ha recordat que “la Fira passada no van aconseguir cap adopció i que enguany hi ha hagut tres adopcions”. Per la seva part, el tècnic de salut pública de l’Ajuntament de la Llagosta, Lluís Julian, considera que “un gos és un animal social i on està millor és amb una família”. A més, les adopcions suposen alleugerir la despesa que ha de fer el Consistori per tenir aquests animals abandonats acollits.

Publicitat

Publicitat

Més notícies