Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

Famílies i infants celebren el final de curs del Nou Casal

El Nou Casal ha cfi curs nou casal 038elebrat aquesta tarda la festa de final de curs. Mares, pares i infants han acomiadat el primer curs en funcionament del servei tot gaudint de les activitats que ha preparat l’equip educatiu.

La celebració, que ha tingut lloc al carrer Florida, ha començat amb jocs d’aigua. Tot seguit, s’ha projectat per primera vegada el videoclip de la cançó del Nou Casal, un himne que han creat conjuntament els infants, l’equip educatiu i el cap de la Unitat d’Acció Social de l’Ajuntament. El vídeo, que ha estat enregistrat per la Unitat d’Imatge i Comunicació, es podrà veure els propers dies a través de la pàgina de Facebook del Nou Casal.

Per cloure la celebració, el grup de diables Llagostes de l’Avern ha fet una demostració amb pirotècnia davant de l’equipament.fi curs nou casal 006

La festa de final de curs del Nou Casal també ha estat el primer acte públic d’Óscar Sierra com a alcalde de la Llagosta. Sierra ha agraït la tasca que ha fet durant aquest curs l’equip educatiu del Nou Casal i també ha reconegut la feina encapçalada per l’exregidora d’Educació, Virgínia Jiménez, que també ha assistit a la festa.

 

 

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies