Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El Cor Vivace triomfa en la primera sessió de les Jornades de Música i Cant Coral

Imatge via Cor Vicace.
Imatge via Cor Vicace.

Satisfacció en la primera sessió de les Jornades de Música i Cant Coral organitzades per la Coral Miranda. El primer dels dos concerts va ser un èxit d’assistència i, sobretot, va agradar força entre el públic del Centre Cultural l’espectacle ofert pel Cor Vivace de Barcelona amb la seva interpretació de diverses cançons actuals.

El cor barceloní, del barri de Gràcia, va estar dirigit per Tomàs Rosado, i va posar en escena el seu espectacle Divamites, divas & hits & glamour. Aquest espectacle se surt de l’habitual d’una coral ja que porta un repertori amb cançons força conegudes de cantants de renom com Tina Turner o Adele.

La segona sessió de les Jornades de Música i Cant Coral, que celebren enguany el desè aniversari, comptarà amb l’actuació de la Coral Miranda, el duet Blue Birds i la Coral l’Arpa de Taradell, que dirigeix precisament un dels impulsors de les jornades llagostenques, Pere Mateu Xiberta. L’actuació tindrà lloc el diumenge, 14 de juny, a partir de les 19 h al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies