La Llagosta celebra la Festa de l’Esport el cap de setmana

0
79

festa esport la llagosta 2015La Llagosta celebrarà aquest cap de setmana una nova edició de la Festa de l’Esport. El 6 i 7 de juny el municipi acollirà diverses activitats esportives saludables organitzades per l’Ajuntament de la Llagosta i per diferents entitats.

Dissabte, el Complex Esportiu Municipal el Turó farà dues activitats. A les onze començarà una Màster class de Body Combat, i una hora més tard una de Zumba Family. Les dues propostes es desenvoluparan a l’avinguda de l’Onze de Setembre. Al mateix espai, el Gimnàs la Llagosta realitzarà a partir de les 13 h una exhibició de judo i una classe oberta a tothom.

Diumenge, de 10 a 13 h, l’Handbol Club Vallag oferirà al Turó una gimcana, minipartits i un esmorzar per a tots els participants. A les 10 h també començarà una passejada de marxa nòrdica. L’activitat està limitada a quinze persones sense bastons i altres quinze amb bastons. Les inscripcions a aquesta proposta del Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure, es poden fer fins aquest divendres a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Per realitzar aquesta activitat cal fer un dia abans una sessió de formació.

A l’avinguda de l’Onze de Setembre, l’Associació Espai de Tècniques Orientals oferirà a 11.30 h activitats de ioga i tai-txi per a totes les edats. La darrera activitat de la Festa de l’Esport seran partits de 3×3 de futbol de 17 a 21 h, a la plaça d’Antoni Baqué, organitzat pel Futbol Sala Unión Llagostense i el Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure.

Publicitat