Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

La Llagosta celebra la Festa de l’Esport el cap de setmana

festa esport la llagosta 2015La Llagosta celebrarà aquest cap de setmana una nova edició de la Festa de l’Esport. El 6 i 7 de juny el municipi acollirà diverses activitats esportives saludables organitzades per l’Ajuntament de la Llagosta i per diferents entitats.

Dissabte, el Complex Esportiu Municipal el Turó farà dues activitats. A les onze començarà una Màster class de Body Combat, i una hora més tard una de Zumba Family. Les dues propostes es desenvoluparan a l’avinguda de l’Onze de Setembre. Al mateix espai, el Gimnàs la Llagosta realitzarà a partir de les 13 h una exhibició de judo i una classe oberta a tothom.

Diumenge, de 10 a 13 h, l’Handbol Club Vallag oferirà al Turó una gimcana, minipartits i un esmorzar per a tots els participants. A les 10 h també començarà una passejada de marxa nòrdica. L’activitat està limitada a quinze persones sense bastons i altres quinze amb bastons. Les inscripcions a aquesta proposta del Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure, es poden fer fins aquest divendres a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Per realitzar aquesta activitat cal fer un dia abans una sessió de formació.

A l’avinguda de l’Onze de Setembre, l’Associació Espai de Tècniques Orientals oferirà a 11.30 h activitats de ioga i tai-txi per a totes les edats. La darrera activitat de la Festa de l’Esport seran partits de 3×3 de futbol de 17 a 21 h, a la plaça d’Antoni Baqué, organitzat pel Futbol Sala Unión Llagostense i el Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure.

Publicitat

Publicitat

Més notícies