Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

L’Associació de Bonsais de la Llagosta celebra la Segona Exposició de Bonsais i Cultura Oriental

bonsais
Bonsai obra de Josep Martí (extreta del web de l’entitat)

L’Associació de Bonsais de la Llagosta organitza aquest diumenge la Segona Exposició de Bonsais i Cultura Oriental, que tindrà lloc al Centre Cultural.

A banda de la mostra dels bonsais que els alumnes i els socis de l’entitat han cultivat al llarg del curs, hi haurà activitats orientals. Així, a les 10 h l’exposició obrirà les portes al públic, i al migdia hi haurà una exhibició de sabre japonès a càrrec del mestre-sensei Patrick Oviedo, responsable de l’escola Okinawa Team de la Llagosta. Oviedo farà una demostració amb el grup d’estudi amb el qual viatjarà al Japó al setembre per millorar la tècnica del sabre. A les 13 h, l’Associació Espai de Tècniques Orientals de la Llagosta agafarà el relleu a l’Okinawa Team per fer una exhibició de tai-txi.

Entre tots els assistents, l’Associació de Bonsais de la Llagosta sortejarà un bonsai.

Publicitat

Publicitat

Més notícies