Dimarts, 16 abril 2024
17.3 C
La Llagosta

Diumenge, eleccions municipals amb set candidatures a la Llagosta

Un total de 9.613 veïns de la Llagosta tindran dret a vot diumenge en les eleccions municipals. Els col·legis electorals obriran les portes a les nou del matí i les tancaran a les vuit del vespre.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi haurà les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.

Un total de set candidatures participen a la Llagosta en aquestes eleccions municipals: el Partit dels Socialistes de Catalunya, Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, Convergència i Unió, el Partit Popular, Ciutadans, Esquerra Republicana i Unión Progreso y Democracia.

A les eleccions municipals de 2011, el PSC va obtenir a la Llagosta 1.597 vots; ICV-EUiA, 1.470; CiU, 717; el PP, 594; CPLL, 448; Plataforma per Catalunya, 204; Ciutadans, 150; i el PIBE, 70. L’Ajuntament va quedar conformat per sis regidors del PSC, sis d’ICV-EUiA, dos de CiU, dos del PP i un de CPLL. La Llagosta mantindrà el proper mandat els 17 edils.

Ràdio la Llagosta oferirà diumenge un programa especial a partir de les 20.30 hores amb els resultats de les eleccions a la Llagosta i les declaracions dels set caps de llista.

La jornada electoral es podrà seguir també als webs de l’informatiu 08CENTVINT i de l’Ajuntament de la Llagosta i als seus perfils de Twitter i de Facebook.

Publicitat

Publicitat

Més notícies