Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Alberto López (ICV-EUiA) espera comptar amb un govern fort el proper mandat per generar riquesa a la Llagosta

IMG_8308El candidat d’Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa a l’alcaldia de la Llagosta, Alberto López, espera augmentar els sis regidors que tenen actualment per garantir l’estabilitat del govern de la nostra localitat durant el proper mandat. López considera que els propers quatre anys són potencialment positius per generar ocupació i riquesa a la Llagosta i cal un govern fort per tirar endavant projectes com el de la nova zona d’activitat econòmica de Can Pere Gil i el de l’estació intermodal.

L’actual alcalde és avui el protagonista de la ronda d’entrevistes de Ràdio la Llagosta amb els candidats. Alberto López ha afegit que el proper mandat ha de ser el de la rehabilitació de Can Baqué i el de la recuperació per part de l’Ajuntament de la gestió de l’aigua. López ha dit que continuaran estant al costat de la gent necessitada. El candidat d’ICV-EUiA ha destacat que presenten un programa electoral amb 40 propostes i amb el com i el quan les faran realitats. Escolta l’entrevista.

Publicitat

Publicitat

Més notícies