Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Centre Cultural acull avui dimecres a partir de les 20 hores el debat electoral

Fotos candidats eleccions municipals 2015 036Ràdio la Llagosta emetrà avui, a partir de les vuit del vespre, el debat electoral amb els set candidats a l’alcaldia de la nostra localitat. L’acte, coorganitzat amb l’informatiu local 08CENTVINT, se celebrarà al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. El debat serà obert al públic.

Els set alcaldables han confirmat la seva participació al debat: Óscar Sierra pel PSC; Alberto López per ICV-EUiA; Mireia Egea per CiU; Jaume Bonallach pel PP; Jordi Sabanza per Ciutadans; Xavier Cols per ERC; i Bartolomé Fraile per UPyD.

Aquesta serà la primera ocasió que el debat es faci fora dels estudis de Ràdio la Llagosta. Els candidats a l’alcaldia exposaran i confrontaran les seves propostes electorals durant dues hores. El debat estarà estructurat en diversos blocs temàtics, com ara ocupació, civisme, cultura o gent gran, entre d’altres. Els sis candidats i la candidata tancaran les seves intervencions amb un torn on explicaran perquè votar a la seva formació.

La segona edició de l’informatiu Contrapunt de Ràdio la Llagosta s’emetrà avui a les set de la tarda i no a les vuit, com és habitual, a causa del debat electoral.

Publicitat

Publicitat

Més notícies