Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Ràdio la Llagosta i 08CENTVINT oferiran un debat electoral amb tots els caps de llista

Fotos candidats eleccions municipals 2015 debatRàdio la Llagosta i l’informatiu local 08CENTVINT organitzaran el dimecres 20 de maig, a les 20 h, un debat electoral amb els set caps de llista de les formacions que es presenten a les eleccions locals a la nostra localitat. El debat s’emetrà en directe per Ràdio la Llagosta.

Els set alcaldables han confirmat la seva participació al debat, Óscar Sierra, pel PSC; Alberto López, per ICV-EUiA; Mireia Egea, per CiU; Jaume Bonallach, pel PP; Jordi Sabanza, per Ciutadans; Xavier Cols, per ERC; i Bartolomé Fraile per UPyD.

Amb aquest debat, Ràdio la Llagosta recupera un espai que ja fa algunes eleccions no es venia realitzant per diferents motius. Ara, els mitjans de comunicació municipals han treballat per fer possible que la ciutadania pugui conèixer les diferents propostes electorals locals.

Aquesta serà la primera ocasió que el debat es faci fora dels estudis de Ràdio la Llagosta. Els candidats debatran al Centre Cultural, que estarà obert a tota la població. El debat s’emetrà en directe per Ràdio la Llagosta, al 100.4 de la FM.

Els candidats a l’alcaldia exposaran i confrontaran les seves propostes electorals durant dues hores. El debat estarà estructurat en diversos blocs temàtics, com ara ocupació, civisme, cultura o gent gran, entre d’altres. Els sis candidats i la candidata tancaran amb un torn on explicaran per què votar a la seva formació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies