Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Diumenge se celebra la 13a edició de la popular Bicicletada del Besòs

Un any més, els camins fluvials dels rius Congost, Mogent i Besòs s’ompliran diumenge de centenars de ciclistes amb motiu de la celebració de la 13a edició de la Bicicletada del Besòs-Decabike.

A les 9.30 h, la comitiva ciclista sortirà des del Parc Firal de Granollers, i a les 10.30 h s’uniran a la pedalada els participants que s’incorporen en els punts habilitats a Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet.

Enguany, la novetat més destacada és la festa de l’esport que acollirà el Parc Litoral de Sant Adrià de Besòs, zona d’arribada de la bicicletada. Aquesta activitat, que comptarà amb jocs per als més petits, música i tallers de zumba i spinnig, està organitzada pel patrocinador de l’esdeveniment, Decathlon Port del Fòrum-Sant Adrià.

La pedalada està oberta a tothom, especialment al públic familiar per la seva accessibilitat i la baixa dificultat del traçat. El seu objectiu és apropar a la ciutadania els entorns fluvials i sensibilitzar-la a favor de la preservació del medi natural de les aigües del riu Besòs.

La Bicicletada popular està organitzada pel Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs. Compta amb el suport tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme i la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Decathlon i diversos ajuntaments.

Publicitat

Publicitat

Més notícies