Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Obert el termini per sol·licitar beques per al menjador escolar i per als casals d’estiu

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert el període per tal de poder sol·licitar les ajudes per al servei de menjador escolar del curs 2015-16. Aquest tràmit es pot efectuar fins el 29 de maig. Les ajudes del menjador escolar estan destinades a aquelles famílies amb pocs recursos econòmics i que necessitin que el seu fill o filla es quedi a dinar al centre educatiu.

Per sol·licitar aquesta beca cal que l’infant estigui empadronat a la Llagosta i matriculat a alguna de les escoles d’ensenyament infantil i de primària de la nostra localitat. Queden exclosos d’aquestes ajudes aquells infants que els pertoca la gratuïtat del servei de menjador.

D’altra banda, el Consistori també ha obert una línia d’ajuts per aquells nois i noies de 3 a 16 anys que vulguin participar a un dels casals d’estiu de la Llagosta i necessitin una beca.

Per sol·licitar-la cal que el menor estigui empadronat a la Llagosta i que reuneixi els requisits marcats a les bases reguladores d’aquest ajut. També és necessari que l’infant estigui inscrit a un dels casals d’estiu que organitzen l’escola Les Planes, el Sagrada Família o el Complex Esportiu Municipal El Turó.

Les persones interessades en tramitar qualsevol d’aquests dos ajuts poden adreçar-se a l’OAC de l’Ajuntament de la Llagosta per tal d’omplir sol·licitud i entregar tota la documentació necessària. Les bases, amb els requisits i la documentació necessària, també es poden consultar al web municipal www.llagosta.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies