Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El JH la Llagosta enceta la Copa Federació amb victòria

Fotografia JH la Llagosta.
Fotografia JH la Llagosta.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar el dissabte el primer partit de la Copa Federació de Segona Catalana contra el Sant Martí Adrianenc C 35 a 26. Els de Luis Canalejas ocupen el segon lloc del grup A amb 2 punts, que són els mateixos que l’equip líder, les Franqueses.

El conjunt llagostenc va ser força superior durant tot el partit contra el Sant Martí Adrianenc C i a la mitja part va arribar amb un avantatge de 10 gols. A la represa el Joventut Handbol va mantenir el ritme de partit fins al resultat final de 35 a 26.

Aquest cap de setmana el sènior masculí d’handbol descansa i jugarà el següent partit el 23 de maig a casa contra les Franqueses. La primera etapa de la Copa es juga en una fase de grups i els dos primers classificats disputaran la fase final.

Publicitat

Publicitat

Més notícies