Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

La llagostenca Judith Fernández baixa a la Segona Divisió amb el Sant Gabriel

judith-fernandez-la-jugadaJudith Fernández no va poder evitar el descens del CE Sant Gabriel de la Primera Divisió espanyola. La jugadora llagostenca va viure com va baixar el conjunt català el diumenge al camp del Bilbao. El Sant Gabriel va perdre 2 a 0 i va consumar el descens de categoria a l’última jornada del campionat.

La llagostenca s’havia incorporat al Sant Gabriel el febrer per intentar ajudar a salvar la categoria de l’equip. Finalment el descens es va produir el diumenge després de perdre i acabar la lliga a la penúltima posició.

Tot i el descens, la llagostenca no renovarà amb l’equip català i no descarta tornar a marxar a l’estranger sigui a França o Alemanya. La temporada anterior ja va jugar amb el Bristol Academy d’Anglaterra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies