Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El llagostenc Javier Alonso deixa l’handbol en actiu

javier alosno a ràdio la llagostaEl llagostenc Javier Alonso va disputar el dissabte passat el seu darrer partit d’handbol en actiu. Alonso, amb 30 anys, feia tres temporades que jugava amb el sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta i s’havia convertit en el capità de la plantilla. El llagostenc, en temporades anteriors, havia format part del primer equip del FC Barcelona amb el qual va guanyar una Copa d’Europa, una lliga d’Asobal i una Copa del Rei.

El darrer partit de l’esportista llagostenc va ser dissabte passat amb el Joventut Handbol, que va guanyar 25 a 24 contra el Bordils C. Alonso va decidir aquesta temporada penjar les botes per motius professionals i personals. El jugador celebrarà el juny o juliol un partit d’homenatge on s’espera la participació de jugadors destacats com el llagostenc Antonio García Robledo. A banda d’això no descarta tornar en un parell de temporades dins un projecte esportiu vinculat amb l’handbol fent tasques tècniques.

Javier Alonso es va formar a l’equip d’handbol de les Escoles d’Iniciació Esportiva (EIE), l’HC Vallag i amb el BM Granollers. En edat juvenil va donar el salt al FC Barcelona amb el que va disputar dues temporades guanyant una Copa d’Europa, una lliga d’Asobal i una Copa del Rei. Les següents temporades va anar al BM Alacant, l’Altea, els Maristes Algemesí i al BM la Roca, amb el que va assolir l’ascens a la Divisió d’Honor de plata, segona màxima categoria de l’handbol estatal. Des de feia tres anys formava part del JH la Llagosta assolint dos ascensos consecutius fins a situar el primer equip llagostenc a la Segona Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies