Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El JH la Llagosta es queda sense la promoció d’ascens

Un jugador llagostenc fent un llençament en el partit contra el Bordils C. Fotografia JH la Llagosta.
Un jugador llagostenc fent un llençament en el partit contra el Bordils C. Fotografia JH la Llagosta.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta es va quedar sense la promoció d’ascens. El dissabte van guanyar el Bordils C 25 a 24, però va ser insuficient degut a la victòria del cinquè classificat, el Sants, contra el Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat.

Per classificar-se al cinquè lloc i fer la promoció d’ascens, els llagostencs havien de guanyar i esperar una derrota o empat del Sants, fet que no va succeir. Els de la nostra localitat, que porten dos ascensos seguits, han acabat aquesta temporada al grup B de la Segona Catalana al sisè lloc amb 30 punts, a tan sols 1 punt de la promoció d’ascens.

Un cop ha acabat la competició regular, el sènior masculí es prepara ara per la Copa Catalana, que s’encetarà el 10 de maig contra el Sant Martí Adrianenc C. La resta de rivals són les Franqueses, el Rubí i el Bordils C. El sistema de competició és a una volta i els dos primers classificats passaran a les semifinals.

Pel que fa el sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va perdre dissabte a la pista del Santpedor, 23 a 17. Les llagostenques encadenen el cinquè partit perdut de la Copa Federació. Aquest dissabte juguen la sisena jornada contra el Vendrell a les 19.15 h al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies