Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El JH la Llagosta necessita una carambola per ficar-se a la promoció d’ascens

Fotografia JH la Llagosta.
Fotografia JH la Llagosta.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va empatar a la pista del líder, el Cardedeu, per 31 a 31. Amb l’empat, els llagostencs arriben a la darrera jornada de la Segona Catalana, al grup B, al setè lloc amb 28 punts i necessiten una carambola per ficar-se a la promoció d’ascens.

Els llagostencs es van presentar a la pista del líder, i també campió del grup, amb la necessitat de puntuar per mantenir les opcions de ficar-se a la promoció d’ascens, que juguen del segon al cinquè classificat. El partit va ser igualat i al final van sumar un punt a domicili.

Amb aquest empat, el Joventut Handbol la Llagosta necessita una carambola de resultats per classificar-se per la fase d’ascens. Els llagostencs han de guanyar contra el sisè classificat, el Bordils C, que també s’hi juga les opcions de la promoció, i esperar una derrota o empat del cinquè classificat, el Sants, que té 29 punts. Els barcelonins juguen a la seva pista contra un dels rivals més complicats, el Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobergat i que ja està classificat per la promoció d’ascens.

El compromís dels de Luis Canalejas tindrà lloc aquest dissabte al CEM El Turó a les 19.15 h. El mateix dissabte el Sants rebrà el Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobergat al seu pavelló a les 19.30 h.

Pel que fa el sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va encadenar la quarta derrota a la Copa Federació, al grup C. Les llagostenques van perdre 11 a 19 contra el Tarragona i ocupen el darrer lloc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies