Dijous, 28 març 2024
19.8 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense recupera el liderat abans de disputar la darrera jornada

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha recuperat el liderat al grup B de la Primera Territorial després de guanyar dissabte a la pista del Padre Damián Sagrados Corazones B i es jugarà el campionat de lliga el proper cap de setmana en la darrera jornada. Els llagostencs tenen suficient per ser campions a fer el mateix resultat que el segon classificat, el Manyanet Sant Andreu.

Els de la nostra localitat van derrotar dissabte el Padre Damián Sagrados Corazones B per 2 a 4 en un partit força complicat. La Unión es va avançar amb un 0 a 2, però els locals van reduir les diferències abans del descans. Al començament de la segona part, va arribar l’empat a dos. Els llagostencs van reaccionar i van sentenciar amb dos gols més. Marc Fábregas va fer dos gols i José Muñoz i David Soria, un cadascun.

A falta de la darrera jornada de lliga, la Unión encapçala el grup amb 53 punts, un més que el Manyanet Sant Andreu, que, sorprenentment, va ajornar el partit que havia de jugar a la pista del Casino de Tiana, en una clara maniobra per pressionar els llagostencs. El Manyanet Sant Andreu havia de descansar a la darrera jornada, però ara jugarà i, fins i tot, ho farà abans que els llagostencs.

El Manyanet Sant Andreu disputarà el seu partit dissabte a les 9.30 hores, mentre que la Unión Llagostense jugarà a les 17.15 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó contra el Zona Franca, un equip que s’està jugant el descens.

D’altra banda, el segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va acabar el cap de setmana passat la lliga amb una victòria per 0 a 3 a la pista del Zona Franca C. Els llagostencs han estat campions al grup A de la Segona Territorial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies