Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Una quarantena d’exjugadors al Memorial Toni Lobato

El poliesportiu Antonio García Robledo va acollir el Memorial Toni Lobato el diumenge. L’homenatge per l’esportista llagostenc, mort fa 20 anys en un accident de trànsit, va aplegar una quarantena d’exjugadors entre la Salle Montcada i el BM Granollers, equips on va jugar Toni Lobato durant la seva trajectòria esportiva. L’acte va estar organitzat pel Joventut Handbol la Llagosta.

Durant el Memorial es va disputar un partit d’handbol amb destacades personalitats destacades com l’actual entrenador del BM Granollers, Carlos Viver, i l’exentrenador del club granollerí, Llorenç Rueda. Tots dos van ser companys de Lobato durant la seva etapa juvenil al BM Granollers quan es van proclamar campions d’Espanya. També van prendre part en l’homenatge un bon grapat d’excompanys de la Salle Montcada amb el que Lobato va jugar com a sènior i va assolir l’ascens a la màxima categoria d’handbol català d’aleshores, la Lliga Nacional Catalana.

El Memorial Toni Lobato va acabar amb una fotografia amb els jugadors i familiars del llagostenc. A més, es va lliurar a la família d’una samarreta commemorativa i d’una bufanda del JH la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies