Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Antonio García, convocat amb Espanya pels dos partits contra Alemanya

Antonio García Robledo amb Espanya al darrer Mundial de Qatar.
Antonio García Robledo amb Espanya al darrer Mundial de Qatar.

El llagostenc Antonio García Robledo ha estat convocat amb la selecció espanyola per disputar dos partits de la fase de classificació del Campionat d’Europa de Polònia de 2016. Els dos partits seran contra la selecció d’Alemanya sent el primer el 29 d’abril a la localitat de Mannheim i el 5 de maig a Lleó.

Antonio García segueix tenint la confiança del seleccionador Manolo Cadenas en la primera convocatòria des que va acabar el Mundial de Qatar amb el quart lloc del combinat estatal. De fet, el tècnic d’Espanya dóna continuïtat al grup convocant 14 dels 16 jugadors que van formar la llista mundialista.

Espanya ja ha disputat dos partits de la fase de classificació per a l’Europeu amb victòries contra Àustria i Finlàndia. D’aquesta manera ocupa el primer lloc del grup 7 amb 4 punts i empatat amb Alemanya, que ocupa el segon lloc.

Victòria del Pick Szeged contra el Kiel
Pel que fa a la Lliga de Campions de clubs d’handbol, el llagostenc Antonio García Robledo, amb el Pick Szeged, va guanyar el partit d’anada dels quarts de final contra el Kiel d’Alemanya per 31 a 29 el diumenge passat. Antonio García va ser un dels jugadors destacats amb 4 gols. La tornada a la pista d’alemanya serà aquest diumenge. En aquesta eliminatòria està en joc un dels quatre bitllets de la final a quatre de la màxima competició continental, que decidirà el nou campió d’Europa d’handbol de clubs a la localitat alemanya de Colònia del 30 al 31 de maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies