Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El JH la Llagosta guanya el Sant Llorenç-Sant Feliu (27-26) i se situa setè

Fotografia del JH la Llagosta.
Fotografia del JH la Llagosta.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar un dels equips més forts del grup B de la Segona Catalana, el Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat. El dissabte els llagostencs es van imposar 27 a 26 en un partit que va ser força ajustat.

Amb la victòria els de Luis Canalejas ocupen el setè lloc amb 27 punts, que són els mateixos que el cinquè classificat, el Bordils C, quan falten dues jornades per acabar la fase regular. L’objectiu del Joventut handbol és ficar-se entre els cinc primers classificats per disputar la fase d’ascens.

El pròxim partit dels llagostencs serà contra el conjunt líder, el Cardedeu, que ja ha assolit l’ascens a la Primera Catalana. De fet aquesta situació, segons apunten des del cos tècnic llagostenc, podria donar opcions de victòria als de la nostra localitat i continuar amb la lluita per ficar-se a la promoció d’ascens. El compromís serà el dissabte a Cardedeu a les 19 h.

Pel que fa el sènior femení del Joventut Handbol la llagosta va perdre el tercer partit de la Copa Federació, al grup C, contra el Montbuí, 11 a 7. El següent partit dels llagostenques serà contra el Tarragona aquest dissabte a les 19.15 h al CEM El Turó.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies