Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

L’atur puja a la Llagosta moderadament per tercer mes consecutiu

ocupacio la llagostaTercer mes consecutiu que puja l’atur a la Llagosta. El març es va tancar amb 9 persones més desocupades respecte al febrer, segons dades de l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental. En total hi ha al municipi llagostenc 1.285 persones en atur, que suposa el 18,69%. De fet, respecte al mes anterior el percentatge ha crescut el 0,71%.

Des que va començar el 2015 la taxa d’atur ha fet un repunt a la Llagosta. Així al gener van haver 8 persones més desocupades, al febrer 19 persones més i al març 9 més. Això fa un total de 36 persones més que es troben sense feina al municipi en aquest any. Tot i això si es compara amb el març de 2014, l’atur ha disminuït en 149 persones.

Pel que fa al Vallès Oriental, es va reduir l’índex d’atur al març l’1,06% respecte al mes de febrer i l’atur registrat a la comarca decreix fins a situar-se en el 15,33% amb un total de 32.562 persones desocupades apuntades a les Oficines de Treball.

Publicitat

Publicitat

Més notícies