Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El Pick Szeged d’Antonio García es jugarà els quarts de la Lliga de Campions contra el Kiel

Antonio García en un entrenament del Pick Szeged. Fotografia: Pick Szeged.
Antonio García en un entrenament del Pick Szeged. Fotografia: Pick Szeged.

El conjunt del llagostenc Antonio García Robledo, el Pick Szeged, es jugarà passar a la Final Four de la Lliga de Campions d’handbol contra el Kiel d’Alemanya. El sorteig va tenir lloc el dimarts a Viena.

El partit d’anada tindrà lloc a Hongria el 12 d’abril i la tornada serà el 19 d’abril a Alemanya. El Kiel, que compta amb el vallesà Joan Cañellas a les seves files, va imposar-se als vuitens de final contra el vigent campió, el Flensburg. De fet, el Kiel l’any passat va ser subcampió del títol continental. Pel que fa el Pick Szeged va guanyar a vuitens de final els dos partits de l’eliminatòria contra el Rhein-Neckar Löwen.

La resta d’enfrontaments dels quarts de final són el Barça-Zagreb, el Kielce-Vardar i Veszprem-París Saint Germain. Els quatre vencedors de les respectives eliminatòries s’enfrontaran en una Final Four a la localitat alemanya de Colònia el 30 i 31 de maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies