Dimarts, 19 març 2024
13.6 C

Segona victòria d’Espanya als Jocs Olímpics amb cinc gols d’Antonio García

La selecció espanyola d’handbol ha aconseguit aquest matí la segona victòria als Jocs Olímpics de Tòquio en derrotar Noruega per 28 a 27. El llagostenc Antonio García ha fet un gran partit i ha marcat cinc gols.

Els noruecs han començat molt forts amb un parcial de 0 a 3. Després, s’han situat amb un marcador d’1 a 5, però Espanya, amb un Antonio García molt encertat en atac, ha reaccionat i ha empatat a onze. Al descans, Noruega guanyava per 13 a 14. Durant la primera part, el de la Llagosta ha marcat quatre gols.

Antonio García ha estat molts minuts a la pista. A la segona part, Espanya ha jugat millor i ha disposat de tres gols d’avantatge. Noruega ha arribat a empatat a 27 i els espanyols han tingut el darrer atac, que ha acabat amb penal. Amb el rellotge a zero, Aleix Gómez ha marcat i ha donat el triomf a Espanya.

La selecció espanyola va debutar dissabte als Jocs Olímpics de Tòquio amb una victòria sobre Alemanya per 27 a 28 amb dos gols d’Antonio García.

Dimecres, a les 12.30 hores, Espanya s’enfrontarà a Brasil en partit corresponent a la tercera jornada de la primera fase.