Segona victòria d’Espanya als Jocs Olímpics amb cinc gols d’Antonio García

0
153

La selecció espanyola d’handbol ha aconseguit aquest matí la segona victòria als Jocs Olímpics de Tòquio en derrotar Noruega per 28 a 27. El llagostenc Antonio García ha fet un gran partit i ha marcat cinc gols.

Els noruecs han començat molt forts amb un parcial de 0 a 3. Després, s’han situat amb un marcador d’1 a 5, però Espanya, amb un Antonio García molt encertat en atac, ha reaccionat i ha empatat a onze. Al descans, Noruega guanyava per 13 a 14. Durant la primera part, el de la Llagosta ha marcat quatre gols.

Antonio García ha estat molts minuts a la pista. A la segona part, Espanya ha jugat millor i ha disposat de tres gols d’avantatge. Noruega ha arribat a empatat a 27 i els espanyols han tingut el darrer atac, que ha acabat amb penal. Amb el rellotge a zero, Aleix Gómez ha marcat i ha donat el triomf a Espanya.

La selecció espanyola va debutar dissabte als Jocs Olímpics de Tòquio amb una victòria sobre Alemanya per 27 a 28 amb dos gols d’Antonio García.

Dimecres, a les 12.30 hores, Espanya s’enfrontarà a Brasil en partit corresponent a la tercera jornada de la primera fase.

Publicitat