Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Demà, darrer dia per optar a algun dels llocs de treball d’un pla d’ocupació de l’Ajuntament

IMG_3546Demà és el darrer dia per presentar la documentació per optar a cobrir alguna de les places del pla d’ocupació que posarà en marxa l’Ajuntament de la Llagosta durant el mes d’abril. El Consistori ofereix tres llocs de treball per al servei municipal de jardineria, un de dinamitzador, un de dissenyador gràfic, un d’integrador social, dos d’agents cívics, dos d’educador social i un de treballador social.

Els interessats han de presentar la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Els principals requisits són tenir nacionalitat espanyola, de qualsevol país de la UE o permís de treball; tenir 16 anys i no excedir l’edat màxima de jubilació forçosa; estar en situació d’atur en demanda d’ocupació (inscrit/a al SOC), i estar en possessió de la titulació mínima exigida per a cada lloc de treball. Les contractacions seran a jornada completa i tindran una durada de sis mesos.

En una segona fase d’aquests plans d’ocupació, que es posarà en marxa durant les properes setmanes, s’oferiran quatre llocs de treball per a la brigada municipal d’obres, un de cuidador assistencial, cinc d’auxiliar administratiu, un de monitor de gimnàstica i un d’auxiliar d’informàtica.

Publicitat

Publicitat

Més notícies