Dimecres, 24 abril 2024
16 C
La Llagosta

ICV-EUiA ja ha começat a treballar amb la ciutadania el seu programa electoral

Foto: Twitter ICV-EUiA la Llagosta
Foto: Twitter ICV-EUiA la Llagosta

Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa ha fet avui un balanç positiu de la jornada programàtica que va realitzar dissabte. El resultat d’aquesta primera trobada serà la base del programa amb el qual la coalició concorrerà a les eleccions municipals del 24 de maig.

Els assistents van debatre durant més de tres hores sobre tres eixos: Transparència i participació, Territori i medi ambient i Polítiques socials. ICV-EUiA va plantejar en un document algunes propostes, així com un balanç dels objectius assolits al govern municipal durant aquests quatre anys i d’aquelles qüestions que no han pogut realitzar. Segons Iniciativa – Esquerra Unida, han complert la major part del seu programa electoral del 2011.

Les conclusions d’aquesta jornada seran recollides en un document que es retornarà als participants en una segona trobada, que també estarà oberta a tota la població. La coalició encara no ha decidit la data d’aquesta segona jornada, però, en tot cas, serà després de la presentació pública de la seva candidatura, prevista per després de Setmana Santa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies