Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

ICV-EUiA farà demà una jornada per debatre diversos temes amb la ciutadania

jornades programatiques icv-euiaIniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa organitzen demà una jornada programàtica oberta a tota la població. La coalició vol donar a conèixer les seves propostes de futur i recollir l’opinió de la ciutadania.

L’acte es desenvoluparà a la sala d’exposicions de Can Pelegrí de 10 a 14 h, i es presenta sota el títol de ‘Dialoguem’. ICV-EUiA ha programat tres debats: Transparència i participació, Territori i medi ambient i Polítiques socials. Els organitzadors han decidit treballar en aquests tres àmbits ja que són les línies programàtiques amb les quals es van presentar a les eleccions municipals del 2011. La coalició farà també un primer balanç de la seva actuació de govern durant aquests quatre anys de mandat.

La jornada programàtica arriba després de la presentació del candidat d’Iniciativa – Esquerra Unida a l’alcaldia, Alberto López, i del procés participatiu d’EUiA per escollir els seus membres de la llista.

Publicitat

Publicitat

Més notícies