Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

Avui i demà continuen les activitats del programa de Festes de Sant Josep

Foto: Facebook Les Llagostes de l'Avern
Foto: Facebook Les Llagostes de l’Avern

Després de les activitats que es van portar a terme ahir per celebrar el patró de la Llagosta, Sant Josep, demà continuaran els actes preparats per entitats de la nostra localitat. Els Versots satírics, la Fira d’en Pepet, una representació teatral i un nou intercanvi cultural de la Casa de Andalucía són les propostes que es desenvoluparan.

La plaça d’Antoni Baqué acull avui a partir de 20 h els Versots satírics que han preparat la colla de diables Les Llagostes de l’Avern. Els Versots es presenten com un moment per criticar les coses dolentes de la vida. Els diables faran també un tast de foc, mostrant figures de foc i els estris que fan servir a les cercaviles.

La mateixa plaça d’Antoni Baqué serà demà l’escenari de la Fira d’en Pepet. La colla dels Sangrinaris agafa el relleu de l’organització d’aquesta activitat, que fins ara realitzava el Racó d’Esplai Sant Josep. Des de les 10.30 fins a les 13 h es podrà jugar a un bon nombre de jocs de taula per a totes les edats. Després, començarà el dinar de ‘traje’, on cada assistent aportarà algun àpat. Tot seguit, hi haurà un concurs de postres casolans. El punt final de la Fira d’en Pepet arribarà a les 17 h, amb l’actuació del grup d’animació infantil Gatzara.

A les 18 h, el Casal d’Avis serà l’escenari de la representació de l’obra ‘El canto del gallo’, de Luis Relaño i el grup de playback de l’Agrupació de Pensionistes i Jubilats de la Llagosta, La alegría de vivir. L’actuació anirà a càrrec del grup de teatre del Casal.

Amb motiu de Sant Josep, el Centre Cultural acollirà un nou intercanvi cultural de la Casa de Andalucía. A partir de les 20 h, actuaran la Casa de Andalucía de Santa Perpètua, la Casa de Andalucía de Martorelles i la Peña Athlético Minas de Barcelona. L’acte també comptarà amb la presència dels quadres de ball de la Casa de Andalucía: Azahar, Al Alba, Meritxell i Jesús.

Publicitat

Publicitat

Més notícies