Divendres, 26 abril 2024
12.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament i entitats organitzen aquest dijous diverses activitats per Sant Josep

thLa Llagosta celebrarà demà el seu patró, Sant Josep, amb diverses activitats. A partir de les 11 hores, l’avinguda de l’Onze de Setembre acollirà la Festa la primavera, que ha preparat la Llagosta + Activa amb la col·laboració d’Amics dels Bonsais i de l’Esplai Dijoc.

Tothom que vulgui podrà participar en tallers de sembra de llavors i de decoració primaveral i en la plantació d’alguns exemplars en espais públics.

A més, entre les 11 i les 14 hores i entre les 16.30 i les 19.30 hores, hi haurà un parc infantil i atraccions i matalassos gratuïts a la plaça d’Antoni Baqué i al solar de l’Església.

A les 16 hores, començarà una jornada d’atletisme escolar al Parc Popular amb l’organització del Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure i el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta.

Finalment, a les 17 hores, es desenvoluparà l’activitat Un tomb per la història de la Llagosta, passejades Mateu Bartalot. Es tracta d’una passejada per redescobrir els racons i les anècdotes més singulars de la nostra localitat. La sortida serà des de la porta principal de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies