L’Ajuntament i entitats organitzen aquest dijous diverses activitats per Sant Josep

0
23

thLa Llagosta celebrarà demà el seu patró, Sant Josep, amb diverses activitats. A partir de les 11 hores, l’avinguda de l’Onze de Setembre acollirà la Festa la primavera, que ha preparat la Llagosta + Activa amb la col·laboració d’Amics dels Bonsais i de l’Esplai Dijoc.

Tothom que vulgui podrà participar en tallers de sembra de llavors i de decoració primaveral i en la plantació d’alguns exemplars en espais públics.

A més, entre les 11 i les 14 hores i entre les 16.30 i les 19.30 hores, hi haurà un parc infantil i atraccions i matalassos gratuïts a la plaça d’Antoni Baqué i al solar de l’Església.

A les 16 hores, començarà una jornada d’atletisme escolar al Parc Popular amb l’organització del Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure i el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta.

Finalment, a les 17 hores, es desenvoluparà l’activitat Un tomb per la història de la Llagosta, passejades Mateu Bartalot. Es tracta d’una passejada per redescobrir els racons i les anècdotes més singulars de la nostra localitat. La sortida serà des de la porta principal de l’Ajuntament.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí