Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament impulsa dos plans d’ocupació per contractar 24 persones aturades

L’Ajuntament de la Llagosta contractarà 24 persones en situació d’atur amb dos plans d’ocupació finançats per la Diputació de Barcelona. Durant una primera fase d’aquests plans, s’ofereixen tres llocs de treball per al servei municipal de jardineria, un de dinamitzador, un de dissenyador gràfic, un d’integrador social, dos d’agents cívics, dos d’educador social i un de treballador social.

Les bases del procés de selecció i les corresponents sol·licituds es poden consultar al tauler d’anuncis del web www.llagosta.cat i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El límit per presentar les sol·licituds per accedir al procés de selecció finalitza el 26 de març.

Els principals requisits són tenir nacionalitat espanyola, de qualsevol país de la UE o permís de treball; tenir 16 anys i no excedir l’edat màxima de jubilació forçosa; estar en situació d’atur en demanda d’ocupació (inscrit/a al SOC), i estar en possessió de la titulació mínima exigida per a cada lloc de treball. Les contractacions seran a jornada completa i tindran una durada de sis mesos.

En una segona fase d’aquests plans d’ocupació, que es posarà en marxa durant les properes setmanes, s’oferiran quatre llocs de treball per a la brigada municipal d’obres, un de cuidador assistencial, cinc d’auxiliar administratiu, un de monitor de gimnàstica i un d’auxiliar d’informàtica.

Publicitat

Publicitat

Més notícies