Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Balanç positiu del Joventut Handbol per les activitats de promoció d’handbol femení

Balanç positiu del Joventut Handbol la Llagosta per les activitats de promoció d’handbol femení pel Dia Internacional de les Dones. El poliesportiu Antonio García Robledo va acollir el 6 i 8 de març diverses activitats dins el projecte del club, Si tots juguem, també hi guanyem.

El divendres 6 de març es van celebrar dos entrenaments oberts per a les categories infantil i júnior amb una participació d’una desena de noies. Les activitats van continuar el diumenge 8 de març al matí amb una trobada de mini handbol de categoria aleví femení amb més d’una quarantena de jugadores d’entre cinc equips. Posteriorment es va fer un partit d’exhibició de l’equip màster femení i la jornada va acabar, tot seguit, amb un dinar que van participar un centenar de persones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies