Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

EUiA de la Llagosta va debatre divendres sobre dones i activisme social

20150306_202411L’Àrea de la Dona d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) de la Llagosta va celebrar divendres el debat-col·loqui Dones i activisme social per commemorar el Dia Internacional de les Dones. L’acte va comptar amb una vintena d’assistents i es va desenvolupar a Can Pelegrí.
El debat, moderat per la periodista Montse Eras, va comptar amb la participació de Lorena Vicioso, diputada d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, de l’activista de ‘Papers per a Tothom’ Homera Rosetti i Virgínia Jiménez, regidora d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de la Llagosta. Durant l’acte, es va parlar de les dificultats que tenen les dones per fer política o activisme social, entre altres temes. Virgínia Jiménez va explicar que des que és regidora ha pogut conèixer més les dificultats que tenen les dones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies