EUiA de la Llagosta va debatre divendres sobre dones i activisme social

0
18

20150306_202411L’Àrea de la Dona d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) de la Llagosta va celebrar divendres el debat-col·loqui Dones i activisme social per commemorar el Dia Internacional de les Dones. L’acte va comptar amb una vintena d’assistents i es va desenvolupar a Can Pelegrí.
El debat, moderat per la periodista Montse Eras, va comptar amb la participació de Lorena Vicioso, diputada d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, de l’activista de ‘Papers per a Tothom’ Homera Rosetti i Virgínia Jiménez, regidora d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de la Llagosta. Durant l’acte, es va parlar de les dificultats que tenen les dones per fer política o activisme social, entre altres temes. Virgínia Jiménez va explicar que des que és regidora ha pogut conèixer més les dificultats que tenen les dones.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí