Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Dones amb Iniciativa es va sumar ahir a la commemoració del Dia de les Dones

Moment de l'acte Diàleg: En terreny d'homes
Moment de l’acte Diàleg: En terreny d’homes

Com viuen dues dones fent oficis on hi ha majoria d’homes i les vivències d’un home que es dedica a cuidar casa seva van centrar la taula rodona organitzada ahir per Dones amb Iniciativa. L’acte va tenir lloc al Centre Cultural sota el nom de Diàleg: En terreny d’Homes.

La directora de la publicació Escuela, Carmen Navarro, i una policia local, Maika Gutiérrez, van parlar de les seves experiències en un món considerat per molts com a feines d’home. La convivència amb els companys, la relació amb la ciutadania o les dificultats que es poden trobar en el dia a dia són algunes de les qüestions que van tractar durant el diàleg. El mateix va fer Jesús Monroy, un home que cuida de casa seva i de la seva família, en definitiva, que fa de mestressa de casa. Monroy va detallar com és troba fent una tasca que encara relacionem amb rols femenins.

La presidenta de Dones amb Iniciativa a la Llagosta, Ana Belén Cazorla, es va encarregar de dirigir l’acte. Els tres convidats van respondre també a qüestions pel pública assistent a l’acte, que va acabar amb la lectura del manifest preparat per Dones amb Iniciativa per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies